Tässä eräänä päivänä käytiin tyttären kanssa kahvipöytäkeskustelua, kun olin tapani mukaan syventyneenä blogimaailman kuulumisiin: – Eikö ne sun raksablogit koskaan lopu? – No kyllä toiset loppuu, kun raksa valmistuu. Mut aina rakennetaan uutta ja taas alkaa uus blogi. – No mehän rakennetaan kans. Aiotko säkin aloittaa raksablogin? – Nooo enpä taida… Kiva näitä on vaan lukeakin…

Mutta täytyy myöntää, että monta kertaa muiden blogeja lueskellessa olen ajatellut, että voisi olla hauska kirjoitella omaakin blogia. Joten kyllä, nyt alkaa taas yksi uusi raksablogi, koska

  • vuosi vaihtui juuri ja silloin on tapana tehdä hyviä päätöksiä, haastaa itsensä, asettaa tavoitteita – minä päätin aloittaa uuden harrastuksen
  • työskentelen paljon näyttöpäätteen ääressä, joten lisää ulkoilua ja liikuntaa olisi tietysti ollut hyvä uudenvuodenlupaus – mutta valitsin kiinnostukseni kohteista kumminkin kirjoittamisen ja valokuvauksen
  • blogihan on paikka, jossa voi harrastaa näitä molempia samalla kertaa – opetella kirjoittamaan paremmin ja ottamaan parempia kuvia
  • rakentaminen on tosiaan meillä nyt ajankohtainen aihe – uuden talomme pitäisi valmistua tämän vuoden aikana

Oma rakennusblogini tulee olemaan sisustuspainotteinen, koska nyt – lähes kolme vuotta aloittamisesta – rakennuksella ollaan vihdoin siinä vaiheessa, että talo on pystyssä ja sisätyöt ovat alkaneet. Nyt on aika viimeistellä tilasuunnitelmia sekä tehdä valintoja ja päätöksiä pintamateriaaleista ja väreistä, valaistuksesta ja kodinkoneista, keittiökalusteista ja mahdollisesti hankittavista uusista huonekaluista ja muusta…

Tervetuloa seuraamaan!