Juuri nyt meillä on ollut aika hiljainen vaihe rakentamisessa. Lähinnä odottelua, että päästään taas tositoimiin. Odotellaan tilojen kuivumista vielä hiukan, odotellaan seinien tasoitusta, odotellaan terassille avautuvien pariovien ja isojen ikkunoiden asentamista, odotellaan tarjouksia keittiökalusteiden toimittajilta…

Tavallaan on ollut ihan hyväkin, että välillä on ollut tämmöinen rauhallisempi suvantovaihe. On saatu vetää vähän henkeä ja ajatella muitakin asioita kuin rakentamiseen liittyviä. On ehditty kerätä voimia ja koota ajatuksia taas seuraavaa rupeamaa varten.

Tietysti rakentaminen on mielessä jossain määrin koko ajan. Nyt kun ei olla tehty talolla juuri mitään konkreettista, niin suunnitelmia kuitenkin. Parina päivänä viime viikolla kierrettiin oikein urakalla keittiömyymälöitä sekä kodinkoneliikkeitä, laattakauppoja ja kylpyhuonekalusteliikkeitä. Kerättiin yhä vaan lisää uusia esitteitä selailtaviksi ja pyydettiin myös joitakin tarjouksia. Pari keittiösuunnittelmaa odottaakin jo sähköpostissa tarkempaa tutkailua ja vertailua.

Ja nyt on seuraavaksi tarkoitus mennä ensi viikonlopulla Tampereen Asta Rakentaja-messuille katsomaan  vielä ne rakentamisen ja sisustamisen viimeisimmät trendit ja uutuudet. Ja sen jälkeen aletaan viimein tehdä lopullisia päätöksiä koskien talon sisätilojen pintamateriaaleja, värimaailmaa ja kalustevalintoja.

Sunnuntaikahvit raksalla.